Uitzending & detachering

LegalSearch is een van de grotere bureaus in Nederland die gespecialiseerd zijn in de uitzending en detachering van juridisch professionals.

De toegevoegde waarde van deze focus komt tot uiting in de kwaliteit van de tijdelijke medewerker, de snelle beschikbaarheid en de acceptabele tarieven.

Anders dan algemene uitzend- en detacheringsbureaus weten de medewerkers van LegalSearch aan welke eisen tijdelijke professionals dienen te voldoen. En kennen zij de mensen vaak persoonlijk in de uitvoering van hun professie.

Tarieven
De tarieven kunnen door ons in de hand worden gehouden door lage overheadkosten, de grote respons die wij uit ons netwerk van meer dan 5.000 professionals krijgen op een tijdelijke vacature en door de grote mate van openheid die we hanteren: je ziet precies waarvoor je betaalt.

Het inschakelen van een uitzendkracht of gedetacheerde medewerker via LegalSearch levert jouw organisatie voordelen op op het gebied van flexibiliteit, kosten en kwaliteit. Zonder de loonlijst uit te breiden.

NEN 4400 certificering
Alle uitzendkrachten van LegalSearch worden verloond door de gespecialiseerde organisatie About Payrolling & Services in Weesp. Deze handelspartner van LegalSearch is NEN 4400-1 gecertificeerd en staat onder toezicht van uitzendkoepel ABU en de Stichting Normering Arbeid. Dit garandeert jou dat belastingen en sociale premies tijdig, volledig en correct worden afgedragen.

De uitzendmedewerkers worden beloond volgens de CAO voor Uitzendkrachten en bouwen derhalve reserveringen op voor onder meer vakantiegeld, vakantiedagen, kort verzuim en feestdagen.